Početna > Konferencije >

Iskoristite jedinstvenu priliku da čujete istinski nov i nekonvencionalan stav, koji pokreće na razmišljanje van uobičajenog okvira i koji vas neće ostaviti ravnodušnima - pridružite nam se na seminaru:

 

’Nova istraživanja iz oblasti Priroda, razvoj i procena kompetencija i oblasti Upravljanje obrazovnim sistemom i društvom kao celinom,

putem alata

Ravenove progresivne matrice’

 

predavač

dr John Raven

 16. septembar 2013.godine

 

’Svaki muškarac, žena ili dete su geniji. Problem je ustanoviti u čemu.’ Da li je to moguće utvrditi alatima i metodama koji se najčešće koriste? Koje su to danas uobičajene pretpostavke i stavovi, koje gotovo niko ne dovodi u pitanje, a ipak su pogrešni? Da li su kriterijumi za selekciju, počev od onih u obrazovanju, pa sve do zapošljavanja, takvi da obezbeđuju ’prave ljude na pravom mestu’? Šta i kako možemo da promenimo?

Dr Raven će govoriti o originalnim saznanjima do kojih je došao u svojim istraživanjima, o neophodnom zaokretu koji društvo treba da napravi na polju obrazovanja i pogleda na kompetencije, kao i o načinu i uslovima da bi to bilo ostvareno.

Pitanja i diskusija su očekivani i dobrodošli, a ovom prilikom možete pokrenuti ili razmotriti istraživačku ili praktičnu saradnju sa dr Ravenom.

Seminar je prvenstveno namenjen HR profesionalcima,  stručnjacima u oblasti društvenih nauka, kao i stručnjacima iz sektora obrazovanja, ali dobrodošli su svi zainteresovani za teme kojima se seminar bavi.

Zainteresovani učesnici seminara mogu se prijaviti i za detaljniju slobodnu diskusiju, koja će se održati 17. septembra 2013. godine.

Upravo zbog zainteresovanosti Dr. Ravena za saradnju sa lokalnim stručnjacima, odlučeno je da kotizacija za učešće svih predstavnika regionalnih fakulteta i stručnjaka iz poslovnog sveta bude spuštena za 40%. Odluka o promeni iznosa kotizacije odnosi se i na već prijavljene učesnike.

Mesto održavanja seminara je poslovna zgrada ’Anex’, Resavska 23, Beograd.

Kotizacija za predstavnike fakulteta i firmi – 150 EUR*

*u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu NBS na dan uplate; PDV je uračunat u cenu. Iznos pokriva oba dana seminara.

Popunjene registracione prijave za učešće možete uputiti na e-mail: office@istcube.com. Za sve dodatne informacije, pozovite nas na +381 (0)11 33 400 47, kontakt osoba – Ivana Radosavljević.

Srdačno,

ISTCUBE tim

PROGRAM
AGENDA
PRIJAVNI LIST

 

 

 

 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu